top of page

Wat hondenouders over Hondsgezind zeggen

Hond aan het strand

Ann & Bailey

Zeker aan te raden!

Onze border collie van 4 jaar blafte naar vreemde mensen en honden, ook blafte ze als wij niet thuis waren.

Maar dankzij de lessen en oefeningen thuis en buiten huis is er een enorm verschil!

Als we niet thuis zijn blaft ze maar enkele keren ipv tot we terug thuis zijn. Ook onze wandeling zijn een stuk aangenamer, ze blaft veel minder snel op andere honden en mensen en wat zijn wij hier blij mee!

Wij hebben voor deze coach gekozen omdat ze enorm veel rust uitstraalt en een hele zachte en geduldige aanpak heeft.

Hond ligt in het gras

Geert & Zita

Een heel aangename en professionele aanpak. Een echte aanrader om een probleem met je hond aan te pakken.

Hond in de natuur

Joyce & Milo

We hebben enkele lessen gevolgd bij Fanny om onze puber ODH Milo wat beter te leren begrijpen. We kregen voor verschillende kleine ‘probleempjes’ die we met Milo ondervonden steeds nuttige tips & tricks die we in onze dagelijkse wandelingen/het leven in huis konden uitproberen/bijschaven/blijven toepassen/opbouwen. Fanny leerde ons begrijpen waarom hij net zo reageerde op een bepaalde situatie en hoe hierop te reageren of net niet te reageren. Het zit soms in de kleine dingen, maar net die dingen merk je zelf vaak niet op. Daarin is Fanny een hele grote hulp geweest. Na deze lessen hebben niet alleen wij, maar nog belangrijker, ook Milo de rust gevonden in het samenzijn, samen wandelen, volk ontvangen ... Fanny stond en staat nog steeds paraat om een antwoord te bieden op al onze vragen, is zeer flexibel omgegaan met onze drukke agenda’s en heeft het hart op de juiste plaats voor dier en mens.

Hond op strand

Veerle & Jake

Wij hebben bij Fanny verschillende lessen gevolgd met onze hond, Jake. Als "first-time-dog-owners" heeft Fanny ons enorm veel inzichten bijgebracht over het gedrag van Jake en hoe hem best op te voeden. Jake heeft al enorm veel bij geleerd. Fanny heeft een heel kalme & rustige aanpak en geeft duidelijk advies mee. Op moeilijke momenten was ze steeds beschikbaar met raad en daad. Zit je met je handen in het haar en ben je op zoek naar iemand die jou en je hond op een positieve en hondsvriendelijke manier kan ondersteunen ... dan kunnen wij Fanny en Hondsgezind alleen maar sterk aanraden!

bottom of page